Εργασίες Οπλισμένου Σκυροδέματος

Όλες μας οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες του κλάδου

Κατασκευή Σπιτιών

Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην καθαριότητα και την αποτελεσματικότητα των κατασκευών σε οικίες, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέλη της οικογένειας θα έχουν πρόσβαση κατά την διάρκεια των εργασιών στο εργοτάξιο. Θα είμαστε δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια του έργου για να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του.

Κατασκευή Πολυκατοικιών

Τα έργα μας διαφέρουν σε μέγεθος από πολυώροφες οικοδομές σε μικρές κατοικίες. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για να ανταπεξέλθουμε σε πολυώροφες κατασκευές σε ασυναγώνιστη ταχύτητα.

Κατασκευή Εξοχικών κατοικιών

Για έργα που βρίσκονται εκτός Αθηνών οργανώνουμε τα συνεργεία μας σε ένα εντατικό πρόγραμμα καθημερινής ενασχόλησης αποκλειστικά στο έργο σας. Κατά την διάρκεια των εργασιών, ένας καταξιωμένος μηχανικός θα βρίσκεται στο εργοτάξιο για την καλύτερη ροή των εργασιών.

Κατασκευή Επαγγελματικών χώρων

Κατανοούμε τις ανάγκες των επαγγελματιών, καθώς είμαστε και εμείς μέσα σε αυτό τον κλάδο, έτσι όταν πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους είμαστε αρκετά ευέλικτοι στα ωράρια εργασίας και αποτελεσματικοί σε χρονικά περιθώρια.

© Building Element. All rights reserved - Κατασκευή ιστοσελίδων Web Builders.
Οπλισμένο Σκυρόδεμα - Μπετά - Ανακαινίσεις - Αρχιτεκτονικές Υπηρεσίες με έδρα Νίκαια - Κορυδαλλό - Πειραιά
Sitemap